Skip to content

Over Blue&Lime

Creatief zijn zit er bij mij ingebakken. Ik hou van tekenen, schilderen, bloemen (ook om ze te maken van papier) en taarten bakken. Het was dan ook niet gek dat ik de opleiding tot grafisch vormgever ging doen in 2008 aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Om mijn passie voor voeding voort te zetten ben ik hierna de opleiding tot Foodstyliste gaan volgen in Amsterdam. 

 

Hierna ben ik werkzaam geweest voor Nextail (Blokker Holding) en heb ik voor de webshops van Leen Bakker, Blokker, Intertoys, Xenos en Cook&Co mogen vormgeven. 

Al deze tijd heeft Blue&Lime al bestaan, een zaadje dat gepland was en steeds verder is gaan groeien. 

Na een uitstap in 2018, waar ik opgeleid ben tot patissier en een compleet zoet assortiment heb opgezet bij Soup en Zo, heb ik mijn droom tot werkelijkheid gebracht en fulltime begonnen met Blue en Lime.

Met Blue&Lime bubbelt de creativiteit in me, het is variërend en ik pak hele projecten op die ik compleet van a tot z voor je kan vormgeven en uitwerken. Jouw bedrijf speelt de hoofdrol. 

Jouw startende bedrijf verdient de liefde die je het wilt geven en ik kan je helpen met de visuele kant hiervan. Ik geloof in communicatie: want door te spreken kan ik iets vormgeven waar jij helemaal achter kan staan.

Stuur me vooral een berichtje mocht je vragen hebben of iets wil weten!