Skip to content

Over Blue&Lime

In 2008 ben ik begonnen aan de opleiding grafische vormgeving in Rotterdam. Hier heb ik alle technieken geleerd om als grafisch vormgever aan de slag te kunnen gaan in het bedrijfsleven. Door mijn passie voor eten heb ik besloten hierna de opleiding Foodstyling te gaan volgen in Amsterdam. Hier heb ik alles geleerd over trends, het vaststellen hiervan en deze om te zetten in beeld – gericht op eten.

Blue&Lime bestond toen al, want deze is ontstaan in Gouda, tijdens mijn opleiding in 2008. Sindsdien ben ik bezig met het vormgeven en ontwerpen van logo’s, huisstijlen, uitnodigingen, brochures, websites en nog veel meer!

In 2018 heb ik de keuze gemaakt om mijn portfolio uit te breiden en een passie van mij waar te maken: een opleiding tot patissier! Tijdens deze opleiding heb ik alle technieken geleerd die een patissier nodig heeft om aan de slag te kunnen, HEEL erg leuk.

Sinds 2019 is Blue&Lime dus ook in te zetten voor patisserie-doeleinden. Ik maak in opdracht (bruids)taarten, koekjes en nog veel meer. Het ideale vind ik: het ontzettend goed te combineren! Laat een mooie uitnodiging maken die bij je taart past of andersom. Je hebt met Blue&Lime twee vliegen in een klap!

Ben je op zoek naar een grafisch vormgever of patissier voor een opdracht? Ik help je graag verder! Stuur me een berichtje en laten we in contact komen!

Shopping cart