Blue&Lime

Van jongs af aan zijn wij met het gezin altijd creatief bezig geweest, je zou kunnen zeggen dat het mij met de paplepel is ingegoten om hier op latere leeftijd iets mee te gaan doen. In 2008 ben ik begonnen aan de opleiding grafische vormgeving in Rotterdam. Hier heb ik alle technieken geleerd om als grafisch vormgever aan de slag te kunnen in het bedrijfsleven. Door mijn passie voor eten heb ik besloten om hierna de opleiding Foodstyling te gaan volgen in Amsterdam, hier heb ik alles geleerd over trends, het vaststellen van (food) trends en deze om te zetten in beeld – gericht op eten.

Blue&Lime bestond toen al, want deze is ontstaan in 2012 en sindsdien ben ik bezig met het vormgeven en ontwerpen van logo’s, huisstijlen, uitnodigingen, brochures, websites en nog veel meer!

In 2018 heb ik de keuze gemaakt om mijn portfolio uit te breiden en een passie van mij waar te maken: een opleiding tot patissier! Tijdens de opleiding heb ik alle technieken geleerd die een patissier nodig heeft om aan de slag te kunnen, HEEL erg leuk.

Sinds 2019 is Blue&Lime dus ook in te zetten voor patisserie-doeleinden. Ik maak in opdracht (bruids)taarten, koekjes en nog veel meer. Het ideale vind ik: het is ontzettend goed te combineren! Maak een mooie uitnodiging die bij je taart past of andersom. Je hebt met Blue&Lime twee vliegen in een klap!

Ben je op zoek naar een grafisch vormgever of patissier voor een opdracht? Ik help je graag verder! Stuur me een berichtje en laten we in contact komen!

Contact