Patisserie

Sinds februari 2018 heb ik mezelf ondergedompeld in de wereld van patisserie. Door een opleiding tot patissier te volgen heb ik een droom voor mijzelf werkelijkheid gemaakt. Door creatief te bakken met soorten beslag, deeg, crèmes en schuim weet ik de lekkerste items voor je te maken.

In opdracht werk ik dan ook graag met je om de perfecte bruidstaart of gebakjes voor een feestelijke gelegenheid vorm te geven. Door mijn werk als grafisch vormgever ben ik hierdoor goed in het visuele aspect van de taarten en gebakjes en werk totdat ik de perfecte taart voor jullie ontwikkelt heb.

Ook kan ik jullie feest compleet maken door dezelfde stijl als de taart/gebak door te voeren in design werk, denk hierbij aan een uitnodiging, menukaartjes voor op tafel of naamkaartje voor je bruiloft. 

Van tartelettes tot koekjes en van chocolade tot stapeltaarten, bij mij kan je terecht om het plaatje in je hoofd compleet te maken.

Contact

Werkwijze

Ben je op zoek naar een lekkere taart voor een verjaardag of leuke gelegenheid?

Hier vind je mijn prijslijst: Download hier de prijslijst

Ga je trouwen of geef je een groot feest en wil je een taart op maat? Neem dan contact met mij op! Dan gaan we kijken hoe we jouw droomtaart tot werkelijkheid kunnen maken òf als er speciale wensen zijn waar rekening mee gehouden moet worden!

Contact